trešdiena, 2012. gada 28. marts

Domingo

Ak vai,piemirsu,ka nedēļā ir arī svētdiena.

Kādu dienu biju iesākusi te rakstīt par Las Fallas ,bet apnika.Dikti gari sanāktu.
Varu pateikt to,ka bija nemitīgi skaļi,ballītes un liels nogurums pēc svētkiem.Par to,kas tas vispār ir un ko ēd, varat jautāt man,kad būšu mājās.Runājot par to,23.jūnijā plkst. 20 un dažās minūtēs izlidošu no Valensijas,nakti pavadīšu Briseles lidostā.Ja noveiksies, tad ne viena. Uuuun 24.jūnija rītā plkst.10 ar minūtēm būšu RIX. Nav jau tā,ka gaidu,ka jūs pametīsiet Jāņu ugunskurus un trauksieties uz lidostu.Nav,nav. Armi ,Tev gan jābūt!
Kas jauns Valensijā?Nu,man dzīve principā ir apstājusies,jo gaidu viņu, lai varētu baudīt tālāk.Nav prieka un enerģijas neko ievērības cienīgu darīt.Tā nu tas ir.Ā,mēs skrienam vakaros.Šodien izmērījām ar ipod palīdzību,ka noskrējām 3,.. jūdzes,kas ir 4,28 km.Nav slikti,jo esmu pamatīgi ierūsējusi.Pamazām palielināsim distanci,no worries.
Plānojam 7.aprīlī ar Erasmus organizāciju(vienu no) doties nelielā izbraucienā uz Alikanti.15 eiro tikai!:D Uz vienu dienu un vienu nakti.Bet 9. mans ciemiņš būs klāt!!!Google bildēs izskatās skaista piejūras pilsēta,tā kā jābrauc.
Skolā arvien trakāk,jo darbi veļas uz galvas.Visos priekšmetos grupu darbi,prezentācijas,blā,blā.Nav jau tā,ka man interesē psiholoģija,bet man ir tieši 3 (no 5 priekšmetiem) psiholoģijas jāmācās.Bullshit.Saprotu,ka būs liels darbs jāiegulda,lai varētu nolikt psiholoģijas,kas norit spāņu valodā.Galvenokārt, tulkošana.
Ar manu spāņu valodu nav tik spīdoši,kā vēlētos,jo jau pat domāt sāku angliski.Dzīvoklī visi runā angliski,mana draudzene un vēl daži arī angliski.Spāņu valodas kursos vienīgi spāniski.Eh,bet vēl neatmetu cerības,protams.

Piedodiet,ka rakstu arvien retāk un retāk,bet tiešām grūti saņemties.
Man pietrūkst manu draugu,mājas,Rīgas,visa pazīstamā un zināmā.Armja trūkumu te pat nepieminēšu.To neviens no jums nevar iedomāties.Pēc šī piedzīvojuma viss citās krāsās rādīsies,tas skaidrs.
Um,vispār jau drīkst arī apvaicāties,kā man iet un tā,nav tā,ka 24/7 man ir ko darīt.


Novēlu jums pavasari,draugi!

Hasta pronto!

3 komentāri:

  1. Izlasot ierakstu man šovakar palika vēl skumīgāk! Turies! Bučiņas!
    Tev drīz noteikti atrakstīšu, tagad viss ļoti saspringti, rīt aizstāvu KD, man vēders griežās otrādi, un šodien jau bija pēdējās lekcijas.
    Bet par visu vēlāk..
    Un varēji pieminēt kā nosvinēji dz.d.
    Bet tu turies, vecā!!! Kā teiktu mans tētis, tad TURI VALSTI! :D

    AtbildētDzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  3. es laikam kautko nokavēju.
    pavasaris šodien atkal sākās

    AtbildētDzēst