sestdiena, 2012. gada 4. februāris

Martes

Hey!

Tā kā sākumā man notiek daudz un reizē nenotiek nekas,galvā pilnīgs haoss.Šoreiz par manu sākumu Valensijā.


Ierados Spānijā pirmdienas vakarā(30.janvārī),Dzintras tante mani sagaidīja lidostā,viss forši,jau silti un tā.Biju nenormāli pārgurusi no lidojumiem un pēdējās negulētās nakts ar Armīti(sanāca divdomīgi,ne?).Brīdis pie kompīša un gāju gulēt.Dzīvokļos te ir ļoti auksti,jo nav apkures.Guļu ar 2 jakām un 2 segām.Lai dabūtu silto ūdeni,jādarbina gāzes aparāts,kas ar pirmo reizi man,protams,neizdevās.
Nākamajā dienā devos uz Erasmus Office,lai paziņotu par savu ierašanos, kad to beidzot atradu,tad tas jau bija ciet.Spānija,dooh.Mani pārņēma panika ,nē,bet nepatīkama sajūta,ka esmu te viena un nesaprotu,kas man vispār tagad jādara!Brr.
Neieslīgšu sīkumos,ko vairs neatceros,bet nākamajā dienā biju Erasmus Office.Tur ar mani runāja angliski-great success!!Apkrāva ar kartēm un visādu useful information,uzzināju,ka mana fakultāte nepiedāvā mentoru(cilvēks,kas palīdz it visā,parasti vietējais students).Teica,lai eju uz savu faķi.Aizgāju arī.Un tur neviens nerunā angliski.Pat ļoti neforši.Pavadīju tur 2,5 stundas,jo manis izvēlētie priekšmeti bija jāmaina uz citiem etc.+vēl tajā dienā visādi notikumi,kas tik ļoti lika gribēt uz mājām.
Sazinājos ar dažām meičām un dabūju sev palīgu.Luis nokārtoja lietas faķī,parādīja Valensijas centru(un galveno shopping ielu,kur tagad atlaides),izvizināja ar mocīti.Tiešām dikti palīdzēja, un es jau sāku justies labāk.Visi mani mierina,ka šis jau pats sākums,bet tāpat nav forši,ka ne par ko nav skaidrības.
Pagaidām pietiks,bet ir vēl ko stāstīt.Ā,šobrīd meklēju jaunu dzīvesvietu, un te ir auksti (+10).


xoxo,
Agnese


3 komentāri:

  1. Dīvaini, ka Tev ir auksti dzīvoklī, tas laikam, tāpēc, ka nav centrālā apkure, bet gan privātā, ja slēgsi iekšā rēķins būs pāri 600euro- diezgan čābīgi! Iesaku atrast, Tev dzīvokli kopā ar studentiem un centrālo apkuri, tā ir lētāk ;)
    Un vispār viņi saprot ko Tu saki, bet baidās runāt.. [saku no pieredze] :D he.. bet gan jau viss būs bumbās ar laiku, galvenais sadraudzējies ar Erasmusiešiem, tad jau būs čiki.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šajā dzīvoklī nav nekādas apkures,tāpēc pat neko nevar ieslēgt.Meklēju dzīvokli ar studentiem,jā.
      Būs jau būs labi,sadraudzēšos un tā :D

      Dzēst
  2. man patīk, ka Tu raksti kā runā - "faķis", "kompītis"..

    turās burās, būs labi.

    AtbildētDzēst